Bedrijfsnieuws

Floris commercieel directeur 2 Sisters Storteboom

2 Sisters Storteboom, een van de grootste producenten van kipproducten in Europa, heeft Jeroen Floris (46) per 1 februari benoemd tot Commercieel Directeur Retail Europa.

Floris heeft ruim 20 jaar ervaring in retail en fast moving consumer goods. Hij had eerder managementfuncties bij Schuitema en Deen Supermarkten, Beemster Kaas en DeOleo, fabrikant van de olijfoliemerken Bertolli en Carbonell.
2 Sisters Storteboom is onderdeel van het Britse 2 Sisters Food Group, een toonaangevende groep bedrijven binnen de Britse voedselindustrie. Meer dan 23.000 medewerkers van 36 nationaliteiten produceren samen een breed assortiment, van pizza’s tot pudding, van kip tot koekjes, van kant en klaar maaltijden tot soep.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?