Persbericht

Top 50 adviseurs 2010 – Bedrijven langs de meetlat

Net als in 2008 en 2009 vroegen AgriDirect en vakblad V-focus veehouders ook dit jaar om hun waardering te geven voor de adviesbedrijven waarmee zij in het afgelopen jaar zaken deden. In totaal drukten 13.500 veehouders hun tevredenheid over hun adviseurs uit in een rapportcijfer. Hieruit is een Top 50 samengesteld. De Top 50 geeft weer hoe bedrijven scoren ten opzichte van elkaar.

 Top 40 adviseurs uitslagen overzicht 2010

Top 40 adviseurs uitslagen overzicht 2009

Top 40 adviseurs uitslagen overzicht 2008

 

Persbericht

Booijink Veevoeders (Raalte) opnieuw gekozen tot beste van Nederland!

Veehouders hebben veevoerleverancier Booijink in Raalte gekozen tot beste adviesbedrijf van Nederland. AgriDirect en vakblad V-focus vroegen dit jaar 13.500 veehouders hun tevredenheid over hun adviseurs uit te drukken in een rapportcijfer. In 2009 werd Booijink ook al als beste gekozen. Arkervaart (Nijkerk) volgt net als vorig jaar op geringe afstand. Sikma (Stroobos) staat op drie. Bij de accountantsorganisaties kreeg Administratiekantoor Woldendorp (Bedum) de hoogste waardering, gevolgd door Bilanx (Almelo). Wat de verzekeringen betreft, geven veehouders de voorkeur aan een onderlinge waarborgmaatschappij. Dergelijke onderlingen zijn bij verschillende verzekeraars ondergebracht. De banken vallen dit jaar tegen – een gevolg van de financiële crisis. In het onderzoek zijn 50 adviesbedrijven meegenomen. Het betreffen: veevoerbedrijven, accountantskantoren, verzekeringsmaatschappijen en banken.

Veehouders iets minder tevreden

Opvallend is dat de waardering van veehouders voor hun adviseurs over de hele linie iets is afgenomen ten opzichte van 2009. In economisch mindere tijden wordt er meer op de kosten gelet, en is men kritischer op de meerwaarde van de adviseurs.

Bijlage: Top 50.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

AgriDirect (Karine Hermans), tel.: 0475 492549, e-mail: karine@agridirect.nl
V-focus (Geesje Rotgers), tel.: 0317 465 687, e-mail: grotgers@agrimedia.info

Gerelateerd

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?