Denkavit voltooit overname Nutrifeed

Denkavit meldt dat de overname van het bedrijf Nutrifeed uit Veghel is afgerond. Met deze overname zet Denkavit een volgende stap in het uitbouwen van haar positie op het gebied van jongdiervoeding.

Nutrifeed produceert diervoeding voor de eerste groeifasen van jonge dieren, waarbij zuivelstromen de belangrijkste ingrediënten vormen. Nutrifeed zal, als onderdeel van de Denkavit Groep, zelfstandig met haar eigen merken in de markt blijven opereren. De afzetmarkten van Denkavit en Nutrifeed sluiten op elkaar aan. De extra productielocatie in Veghel biedt Denkavit meer mogelijkheden om efficiënt te kunnen produceren. Als onderdeel van de Denkavit Groep heeft Nutrifeed meer mogelijkheden om de groeiambities te realiseren dankzij de focus op jongdiervoeding van het bedrijf.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.