Van Nuland nieuwe directeur AR

AgruniekRijnvallei heeft met ingang van 20 september een nieuwe algemeen directeur. De Raad van Commissarissen heeft Arjen van Nuland aangesteld als  algemeen directeur en als bestuurder van de AgruniekRijnvallei Holding.

Van Nuland volgt Martin Grift op. Als bestuurder van AgruniekRijnvallei Holding B.V. wordt Van Nuland eindverantwoordelijk voor de totale onderneming, met daarin de pijlers voer, plant, op- en overslag en winkels. Arjen van Nuland is sinds 2014 algemeen directeur van NCR; de Nationale Coöperatieve Raad.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Menso Tijssen: “Met de benoeming van Arjen halen we een ervaren bestuurder in huis die sterk coöperatief is ingesteld, veel affiniteit heeft met de agrarische sector en een groot netwerk heeft. De marktbenadering van AR – dichtbij en betrokken – is Arjen op het lijf geschreven.”

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.