AgruniekRijnvallei zoekt nieuw algemeen directeur

Martin Grift, de algemeen directeur van AgruniekRijnvallei (AR), gaat in 2021 stoppen. Deze week kondigde de voorzitter van het bestuur aan dat coöperatie AR op zoek is naar een nieuwe algemeen directeur.

De procedure om een nieuwe algemeen directeur te zoeken is inmiddels gestart. Martin Grift (62) kwam in 2002 in dienst van de coöperatie en is sinds december 2004 algemeen directeur. Tot de benoeming van de nieuwe algemeen directeur blijft Grift eindverantwoordelijk voor AgruniekRijnvallei Holding B.V. In overleg met het bestuur zal hij zijn taken aan zijn opvolger overdragen. Daarna zal hij nog enige tijd bij AR betrokken blijven om de nieuwe algemeen directeur te ondersteunen.

Martin Grift vertrekt bij AgruniekRijnvallei

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.