Staatssecretaris Van Dam naar NPO

Staatssecretarus Martijn van Dam treedt toe tot de Raad van Bestuur van de NPO. Volgens het Algemeen Dagblad verlaat hij het kabinet als de formatie nog bezig is.

Van Dam was jaren mediawoordvoerder namens de PvdA. Als vicefractievoorzitter kreeg hij een functie in het kabinet, nadat PvdA-staatssecretaris Wilma Mansveld opstapte. Van Dam volgde op Economische Zaken Sharon Dijksma op, die op Infrastructuur en Milieu Mansveld opvolgde.

Het is niet erg gebruikelijk dat bewindslieden tussentijds overstappen naar een andere baan. Premier Rutte heeft er echter geen problemen mee. Hij noemt de overstap ‘leuk’ voor Van Dam en heeft er geen bezwaar tegen dat hij tot 1 september blijft. (AD.nl)

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

1 Reactie op Staatssecretaris Van Dam naar NPO