Huib Jan Krasenberg nieuwe directielid CRV

Huib Jan Krasenberg is benoemd als directielid van CRV. Dat meldt CRV Holding. Krasenberg zal zijn taken per 1 februari 2017 gaan uitvoeren. Het nieuwe directielid wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de businessunit West Europa.

huib-jan-krasenbergKrasenberg is bekend met de rundveehouderij en heeft commerciële ervaring. Zelf afkomstig van een Gronings melkveebedrijf was hij in zijn loopbaan onder meer actief als commercieel directeur bij Barenbrug Holland, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop- en marketingstrategie en voor de internationale verkoopresultaten.

In zijn huidige positie werkt Krasenberg als marketingdirecteur voor Rousselot, een bedrijf dat zich bezig houd met in de verkoop van gelatine en collageen. In die functie is hij verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en technische ondersteuning in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.