Ronald van de Ven nieuwe divisiedirecteur bij Agrifirm

PB 20160725 persfoto RvdVenRonald van de Ven (55) wordt per 1 september door de Hoofddirectie van Agrifirm Group benoemd tot Divisiedirecteur Agrifirm Feed Noordwest Europa (NWE). In die functie treedt hij ook toe tot de Groepsraad van Agrifirm. Als Divisiedirecteur Feed NWE wordt Van de Ven verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Feed activiteiten in Nederland, België en Duitsland.

De divisie Agrifirm Feed NWE  telt zes productielocaties en een overslagbedrijf in Nederland. In België en Duitsland bevinden zich vier productielocaties. Andere onderdelen binnen de divisie zijn Agrifirm CoProducts/Bonda, Drogerij Oldambt en het Agrifirm Innovation Center. Van de Ven was eerder werkzaam als COO ForFarmers Duitsland en België. Daarvoor is hij gedurende een lange periode werkzaam geweest bij Hendrix UTD in diverse management- en directiefuncties. Van de Ven volgt in deze functie Joost Helsen op.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.