Dick Hordijk nieuwe voorzitter van hoofddirectie Agrifirm

Dick HordijkDe Raad van Commissarissen van Agrifirm heeft het voornemen Dick Hordijk (48) te benoemen tot voorzitter van de hoofddirectie van Agrifirm Group B.V. Hij volgt Ton Loman (60) op. Eind 2015 kondigde Loman aan met pensioen te gaan in de tweede helft van 2016 aan, na ruim 19 jaar voorzitter van de Hoofddirectie te zijn geweest van Agrifirm.

Hordijk treedt per 1 juni 2016 toe tot de hoofddirectie. Op 20 september wordt Hordijk benoemd tot voorzitter. Hij zal samen met Jaap Vessies, Chief Financial Officer, de hoofddirectie van Agrifirm Group B.V. vormen. De Centrale Ondernemingsraad heeft inmiddels een positief advies uitgebracht.

Dick Hordijk heeft in internationale leidinggevende functies kennis en ervaring opgebouwd in voor Agrifirm belangrijke agribusiness sectoren. In zijn laatste functie was hij Managing Director van Cargill Premix Nutrition (CPN) EMEA.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.