Ilonka Audenaerde nieuwe commercieel directeur Bonduelle

Bonduelle Noord-Europa heeft Ilonka Audenaerde (41) aangesteld als commercieel directeur Benelux. Audenaerde is al vijf jaar werkzaam bij Bonduelle. Tamara Schuitvlot (33) volgt Audenaerde op als Marketing Director Benelux.

In haar nieuwe functie zal Audenaerde zich te richten op duurzame winstgevendheid en klantgerichtheid. Tamara Schuitvlot wordt in haar nieuwe rol als Marketing Director Benelux onder andere verantwoordelijk voor het verder verankeren van Bonduelle’s positionering bij de consument door middel

“Met Ilonka in de directie als commercieel directeur geven we vorm aan onze ambitie om nog sterker met onze klanten samen te werken aan de groei van het merk Bonduelle“, vertelt Arno van Dongen, algemeen directeur van Bonduelle Noord-Europa.

Tamara Schuitvlot volgt Audenaerde op als marketing director Benelux. Hiervoor was zij vier jaar verantwoordelijk voor de marketingstrategie van Bonduelle Nederland.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.